Donacione deri sot  $20000.00

Qëllimi $20000.00

100%

E qëllimit tonë

0

Ditë të mbetura

152

Donacione

Rreth projektit

Floriani

Unë jam Floriani, jam 11 vjeç.
Më pëlqen shumë të luaj në park por e kam të vështirë. Po të kishte lodra për mua, do të luaja gjithë ditën.

Elona

Unë jam Elona, jam 7 vjeç. Nuk lëviz dot pa ndihmën e prindërve apo pa karrocen time. Kam shumë dëshirë që edhe unë të luaj siç bëjnë fëmijët e tjerë në park por e kam të pamundur.

Andisi

Unë jam Andisi, jam 12 vjeç,
Nuk lëviz dot pa karrocë. Kam vështirësi për ti përdorur lodrat pasi muskujt e mi janë të dobët. Eshtë e vështirë të mos kesh mundësi të luash.

Çfarë është crowdfunding?

Crowdfunding (një formë financimi nga komuniteti) është një metodë praktike e financimit të një projekti apo sipërmarrjeje të përbashkët duke rritur kontributin monetar të krijuar nga një grupim i madh individësh. Në ditët e sotme, “crowdfunding” funksionon në bazë të kontributeve të ndërmjetësuara nga interneti. Koncepti mund të funksionojë gjithashtu nëpërmjet abonimeve në e-mail, eventeve të me synim financimin dhe metoda të tjera. Crowdfunding është një trajtë e financimit alternativ i cili ka marrë vëmendje jashtë sistemit të financimit tradicional.

Modeli i crowdfunding bazohet në tre tipe aktorësh: iniciatori i projektit i cili propozon idenë dhe/ose projektin që do të financohet, individët apo grupet që mbështesin idenë; dhe një organizatë ndërmjetësuese (“platforma”) që bashkon partnerët për të prezantuar idenë.

Kontribues

kontribues