Category Archive for: Blog

Stafi i UNDP dhe mbështetës të fushatës iu bashkuan Maratonës së Tiranës

nga UNDP Albania

  • Postuar nëTetor 14, 2016

  • Komentet te Stafi i UNDP dhe mbështetës të fushatës iu bashkuan Maratonës së Tiranës Janë të Mbyllura

  • Blog

Bashkia e Tiranës, organizoi në datën 9 Tetor “Maratonën e Tiranës 2016” në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Atletikës, një aktivitet që e radhiti Tiranën në hartën e maratonave të shumë qyteteve evropiane, në përpjekje për ta kthyer në një traditë për kryeqytetin. Në Maratonën e Tiranës me nisje nga Muzeu Kombëtar morën pjesë katër…